BREAKING NEWS

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Followers

Search

Ζητουσαν τα λεφτα τους πισω και γιουχαραν τη Μαντονα στη Γαλλια!

Συνεχίζει ν απογοητεύει το κοινό της 53χρονη τραγουδίστρια όσο προσωράει η MDNA tour της...


Η περιοδεία της Μαντόνα (Madonna) παρ' όλο που είναι από τις πιο κερδοφόρες αυτή τη στιγμή κι έχει ξεπουλήσει σχεδόν σε όλες τις χώρες, έχει μετρήσει πολλές στιγμές γελοιοποίησης του 53χρονου ειδώλου και πολλά περιστατικά απογοήτευσης των φανς με τελευταίο (και κορυφαίο) αυτό στη Γαλλία.

Το συγκεκριμένο σόου στο Olympia είχε προγραμματιστεί να το δείξει ολόκληρο το youtube, είχαν δωθεί εισιτήρια αποκλειστικά στα μέλη του επίσημου fan club της αλλά δεν ήξερε κανείς από τους 2,700 και λίγο παραπάνω θεατές ότι θα διαρκέσει μόνο 45 λεπτά.

Μόλις η Μαντόνα έφυγε από τη σκηνή και δεν ξαναγύρισε ποτέ, το κοινό άρχισε να φωνάζει «Δώστε τα λεφτά μας πίσω» , τη γιουχάρανε για πολύ ώρα όπως επίσης την αποκάλεσαν πολλές φορές και π******α κι α σκεφτείς ήταν από την προηγούμενη μέρα στο χώρο και κοιμήθηκαν απ έξω τότε δεν ήταν εύκολο να κρατήσουν και πολύ την ψυχραιμία τους. Κι όλα αυτά μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Μαρίν Λε Πεν (Marin Le Pen) εναντίον της γιατί σ ένα βίντεο του live έχει το πρόσωπο της με μία σβάστικα πάνω της.

"Επέλεξα την εικόνα αυτή σκόπιμα, αφού «φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη μισαλλοδοξία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη Γαλλία, παντού, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκδιώξουν όλους τους μετανάστες, προσπαθούν να τους κάνουν να κρύψουν την ταυτότητα τους. Δείτε τι συμβαίνει στη Ρωσία με την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Η τέχνη είναι εκεί για να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο, να κάνει κοινωνικά σχόλια ... Θέλω να επιστήσω την προσοχή του κόσμου στη μισαλλοδοξία, να αφυπνιστούμε για να καταλάβουμε ότι έτσι, απλώς δημιουργούμε περισσότερο χάος” ανέφερε με αφορμή αυτό το γεγονός σε συνέντευξη της στη Βραζιλία.

Κ.Π
http://www.e-go.gr



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Ζητουσαν τα λεφτα τους πισω και γιουχαραν τη Μαντονα στη Γαλλια!