BREAKING NEWS

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Followers

Search

Φιλικη νικη για Πανιωνιο

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου απόψε (21/7), αφού οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Μπιλίς με σκορ 2-0.
Οι "κυανέρυθροι" ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας καλά δείγματα στο πρώτο τεστ του καλοκαιριού. Ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ για τον "Ιστορικό" στο 20'. Ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να μην απομακρύνεται και μετά από σύγχυση στην περιοχή της Μπίλις ο 23χρονος έκανε το 1-0. Το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Γουνδουλάκης στο 55ο λεπτό με ψηλοκρεμαστό πλασέ από πλάγια θέση.

Επόμενο φιλικό για τον Πανιώνιο την Τρίτη, που θα αντιμετωπίσει το Αργυρόκαστρο.

Η σύνθεση του Πανιωνίου:

Α Ημίχρονο: Περιστερίδης, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Σπυρόπουλος, Γιαννούλης, Μενδρινός, Σάμαρης, Οκόγιε, Σμυρλής Αραβίδης.

Β Ημίχρονο: Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Αραβίδης, Οκόγιε, Ντούνης.
http://www.balleto.gr



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Φιλικη νικη για Πανιωνιο