BREAKING NEWS

Followers

Search

Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση της Αγροτικής στον Σάλα με τίμημα 97 εκ. ευρώ

Τον Ιούλιου του 2012 η Αγροτική Τράπεζα, το καλό τμήμα της Αγροτικής Τράπεζας, πέρασε στα χέρια του Σάλας με σκανδαλώδη τρόπο.
Η Αγροτική Τράπεζα πουλήθηκε (χαρίστηκε ) στον κ. Σάλα έναντι του ποσού των 97 εκ. ευρώ όταν μόνο η συνολική ακίνητη περιουσία που παρέλαβε ο κ Σάλας και η τράπεζά του μέσω της ΑΤΕ και της εξαγοράς της ήταν αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.


Χαρακτηριστικά μόνο ένα κτίριο απο την ακίνητη περιουσιά της Αγροτικής Τράπεζας στη Νέα Ερυθραία έχει εκτιμήθεί σε 75 εκατομμυρια ευρώ.

ΟΛΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ 97 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΛΑ

Σε ψηφοφορία που έγινε στη βουλή τότε για να γίνει εξεταστική επιτροπή για το πως πέρασε η ΑΤΕ στον κ.Σάλα οι βουλευτές συγκυβέρνησης και Χρυσής Αυγής μπλοκάρουν τη σύγκληση της Επιτροπής Οικ.Υποθέσεων για την Αγροτική.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής για τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων  ορίζει ότι πρέπει να υπάρχει αίτημα από τα 2/5 των μελών της επιτροπής.

Το αίτημα για εξεταστική είχαν συνυπογράψει οι 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, οι 3 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και οι 2 του ΚΚΕ.

Αντίθετα, οι 2 βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ., οι 6 του ΠΑΣΟΚ, οι 23 της Ν.Δ. και οι 3 της Χρυσής Αυγής, μπλόκαραν την διαδικασία.



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Τεράστιο σκάνδαλο η πώληση της Αγροτικής στον Σάλα με τίμημα 97 εκ. ευρώ