BREAKING NEWS

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Followers

Search

Με 1 εκατ. δολαρια στηριζει ο Μοργκαν Φριμαν την επανεκλογη Ομπαμα

Λος Αντζελες

Ο Μόργκαν Φρίμαν προστέθηκε στον κατάλογο των διασημοτήτων που υποστηρίζουν οικονομικά τον Μπαράκ Ομπάμα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές: ο Aμερικανός ηθοποιός δώρισε ένα εκατομμύριο δολάρια σε μία από τις οργανώσεις που υποστηρίζουν την εκστρατεία για την επανεκλογή του απερχόμενου προέδρου.
«Ο πρόεδρος Ομπάμα πραγματοποίησε μια εξαιρετική δουλειά σε ιστορικά δύσκολες συνθήκες» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του Σταν Ρόζενφελντ.

«Έβαλε ένα τέλος στον πόλεμο στο Ιράκ, θέσπισε νόμους για τη μεταρρύθμιση της Γουόλ Στριτ, έσωσε τη βιομηχανία του αυτοκινήτου και προστάτευσε το δικαίωμα όλων των Αμερικανών στην υγεία» συνεχίζει ο Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος δώρισε τα χρήματά του στην οργάνωση Priorities USA Action που υποστηρίζει τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Έκανε το έθνος μας να φανεί πιο ανεκτικό και τοποθέτησε δύο έμπειρες γυναίκες στο Ανώτατο Δικαστήριο» (την Σόνια Σοτομαγιόρ και την Έλενα Κέιγκαν), προσθέτει ο ηθοποιός, ο οποίος κέρδισε Όσκαρ το 2005 για το ρόλο του στην ταινία «Million Dollar Baby».

Ο Μπιλ Μπάρτον, ο οποίος είναι επικεφαλής της Priorities USA Action, ευχαρίστησε μέσω του Twitter τον Μόργκαν Φρίμαν «για τη γενναιοδωρία του».

Άλλες προσωπικότητες του κόσμου του θεάματος που έχουν ήδη κάνει σημαντικές δωρεές στην Priorities USA Action είναι ο επικεφαλής της Dreamworks Animation Τζέφρι Κάτσενμπεργκ, με 2 εκατ. δολάρια, και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ με 100.000 δολάρια.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Με 1 εκατ. δολαρια στηριζει ο Μοργκαν Φριμαν την επανεκλογη Ομπαμα