BREAKING NEWS

Followers

Search

Η Διεθνής Αμνηστία για την Αίγυπτο

Photo: KHALED DESOUKI/AFP/Getty Images
Με τα μελανότερα χρώματα περιγράφει την κατάσταση στην Αίγυπτο η Διεθνής Αμνηστία.
Η ΜΚΟ κάνει λόγο για ολική σφαγή στη χώρα των φαραώ, ενώ εκφράζει τη λύπη της για τις ασθενικές διεθνείς αντιδράσεις.

 «Στην Αίγυπτο διαπράττεται μια σαφής παραβίαση του διεθνούς δικαίου, σε αυτό που μπορεί κανείς να περιγράψει ως μια ολική σφαγή.
Η προσωρινή κυβέρνηση κηλίδωσε τον απολογισμό της στα ανθρώπινα δικαιώματα, κατ” αρχάς μη σεβόμενη την υπόσχεσή της να μην χρησιμοποιήσει θανατηφόρα όπλα για να διαλύσει τους διαδηλωτές υπέρ του Μόρσι και να επιτρέψει μια ασφαλή έξοδο των τραυματιών και στη συνέχεια δικαιολογώντας τη δράση της παρά τις ανθρώπινες απώλειες.

Η απάντηση της διεθνούς κοινότητας ήταν ασθενική και αναποτελεσματική, παρόλο που όλοι έσπευσαν να καταδικάσουν τις φρικτές απώλειες ζωών. Η διεθνής κοινότητα πρέπει να δράσει με αποφασιστικό τρόπο για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα το οποίο να λέει ότι καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να δρα κατ” αυτό τον τρόπο και να διατηρεί την αξιοπιστία της», αναφέρει η Διεθνής Αμνηστία.

Το Κουτί της Πανδώρας



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Η Διεθνής Αμνηστία για την Αίγυπτο