BREAKING NEWS

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Followers

Search

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Η Κοινωφελης Επιχειρηση Δημου Παγγαιου, μεταξυ των ιδρυτικων μελων, του δικτυου Κοινωφελων Επιχειρησεων Ελλαδος

Κατόπιν προσκλήσεως της Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θεσσαλονίκης (ΔΗ.Κ.Ε.ΘΕ), Δήμητρας Αγκαθίδου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου, Σοφία Πακαταρίδου, παραβρέθηκε στην δεύτερη σύσκεψη των Κοινωφελών Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο συζητήσεων που αφορούσαν στο προσχέδιο του Καταστατικού, του δικτύου Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων Ελλάδος.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παγγαίου, στη σύσκεψη μετείχαν τα ιδρυτικά μέλη του εν λόγω δικτύου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τις καινοτόμες δράσεις τους, καθώς αποτελεί το πρώτο δίκτυο που θα λειτουργήσει στη Ελλάδα.

Οι εν γένει βλέψεις του δικτύου αφορούν στην ενίσχυση της εκπροσώπησης των Κοινωφελών Επιχειρήσεων, καθώς και της προβολής και προσφοράς του έργου τους.

Παράλληλα αναφέρθηκε, ότι κάθε Επιχείρηση μπορεί να δρα αυτόνομα, με βασικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας τους, την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων και την αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που σχετίζονται με δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Η Κοινωφελης Επιχειρηση Δημου Παγγαιου, μεταξυ των ιδρυτικων μελων, του δικτυου Κοινωφελων Επιχειρησεων Ελλαδος