BREAKING NEWS

Followers

Search

ΘΑΣΟΣ: Αντιφασιστική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Λιμένα

Σε ανοιχτή αντιφασιστική συγκέντρωση καλέι τους κατοίκους της Θάσου η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑΣΟΥ. 

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία (Ηρώο) του Λιμένα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑΣΟΥ
Στις 18/9/2013 ένα νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε στο κέντρο του Κερατσινίου.

Το όνομά του Παύλος Φύσσας. Ο αντιφασίστας, εργάτης, καλλιτέχνης, δέχτηκε 2 μαχαιριές στην καρδιά, από μέλος της Χρυσής Αυγής.

Τα τάγματα εφόδου αυτήν την φορά ολοκλήρωσαν το δολοφονικό τους έργο.
Πριν μερικές μέρες και πάλι προσπάθησαν να σκοτώσουν ανθρώπους του εργατικού κινήματος και μέλη του ΚΚΕ.
Τότε από τύχη οι αγωνιστές έσωσαν την ζωή τους. Με κάθε ευκαιρία, οι φασίστες δείχνουν ότι τα συμφέροντά τους ταυτίζονται με τους οικονομικούς και πολιτικούς κύκλους που ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ! και για αυτό στρέφονται ενάντια σε έλληνες και μετανάστες εργάτες.

Η αντισυστημικότητα που τόσο προβάλλουν περιορίζεται στην επίθεση απέναντι στους αδυνάτους. Λειτουργούν κάτω από την ασυλία της κυβέρνησης.
Δεν θα τους περάσει.
Δεν θα επιτρέψουμε η κοινωνία μας να γίνει ένα κοινωνικό Νταχάου.

Η ελάχιστη πράξη στην μνήμη του Παύλου, είναι να μην αφήσουμε ούτε εκατοστό στους εχθρούς της ελευθερίας. Η δολοφονία στο Κερατσίνι δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται.
Ο φασισμός έχει εμφανίσει τις διαθέσεις του και στο νησί μας. Ήδη μετράμε επιθέσεις σε μετανάστες (Λιμένας), εχθρότητα σε ειρηνικούς κατασκηνωτές (Κάμπινγκ Πρίνου), καλλιέργεια τρομοκρατίας (υβριστικά συνθήματα σε τοίχους και απειλές σε βάρος μελών και υποστηρικτών της ΑΝΤΙΦΑ- ΘΑΣΟΥ ).

Πλέον κανείς δεν μπορεί να έχει το προνόμιο να αδιαφορεί απέναντι στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας μας. Η αντιφασιστική κίνηση Θάσου καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε πολιτιστικό σύλλογο και πολιτικό φορέα, να αναλάβει δράση, να καταδικάσει τον φασισμό και τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Να δείξει ότι η Θάσος είναι ένα νησί Καθαρό από το δηλητήριο του Φασισμού.

Στα πλαίσια αυτά και συνειδητοποιώντας την αναγκαιότητα για άμεση λαϊκή και μαζική αντίδραση εναντίον του τέρατος του φασισμού και ναζισμού που ξαναεμφανίσθηκε, η Αντιφασιστική Κίνηση Θάσου καλεί σε μαζική ανοιχτή συγκέντρωση καταδίκης του νεοφασισμού, του νεοναζισμού και των σύγχρονων εκφραστών τους κάθε αντιφασίστα και δημοκρατικό πολίτη και πολίτισσα της Θάσου. Η ανοιχτή αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία (Ηρώο) του Λιμένα και θα ακολουθήσει πορεία πένθους και διαμαρτυρίας για τον αδικοχαμένο, δολοφονηθέντα από τη νεοναζιστική συμμορία, Παύλο Φύσσα.

Αντιφασιστική Κίνηση Θάσου



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “ΘΑΣΟΣ: Αντιφασιστική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Λιμένα