BREAKING NEWS

Followers

Search

Δηλώσεις δημάρχου Παγγαίου, για τον σταθμό διοδίων στον κόμβο Μουσθένης

Ο δήμαρχος Παγγαίου Βασίλειος Ξουλόγης, στο πλαίσιο της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου σε θέμα προ ημερήσιας διάταξης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Σώματος και της έκδοσης ψηφίσματος με δεδομένη την ξαφνική έναρξη των σχετικών εργασιών στο σταθμό διοδίων στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβο Μουσθένης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Δήμος Παγγαίου καθώς και ο Δήμος Καβάλας όταν επισκεφθήκαμε εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της ‘’Εγνατία Οδός’’ Α.Ε. που κατασκευάζει τα διόδια, το προηγούμενο διάστημα, κάναμε από κοινού λόγο για την λανθασμένη χωροθέτηση των διοδίων της Μουσθένης.

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αντίθεση μας στην κατασκευή τους για το θέμα της χωροθέτησης.

Δεν λέμε όχι στα διόδια ως Δημοτικό Συμβούλιο, αυτό που τονίζουμε είναι η αναγκαία συνάντηση των φορέων της Καβάλας για να υποδείξουμε ένα χώρο που πραγματικά θα συμφέρει και την εταιρία αλλά και τον νομό Καβάλας συνολικά, για την χωροθέτηση διοδίων. Σήμερα κλείνουμε συμβολικά την Εγνατία Οδό για πολύ λίγο, διότι δε θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους πολίτες.

Ζητάμε να σταματήσει προσωρινά η διαδικασία εργασιών, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε ένα ψήφισμα το οποίο θα υποδεικνύει τη σωστή χωροθέτηση. Ως δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι αποφασίσαμε να παραβρεθούμε για να δείξουμε παράλληλα στην ‘’ Εγνατία Οδός’’ Α.Ε. ότι είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε συλλογικά τα όσα γίνονται, για μια πιο δίκαιη χωροθέτηση που δεν σχετίζεται με τον Δήμο Παγγαίου μόνο, διότι και εμείς ως κοινωνία αδικούμαστε αλλά και η ‘’ Εγνατία Οδός’’ δεν θα εισπράξει αυτά που περιμένει από την κατασκευή των διοδίων στον συγκεκριμένο χώρο.

 Είμαστε εδώ, να συζητήσουμε με τον εργολάβο σχετικά με την παύση των εργασιών μέχρι να οριστεί η καινούρια χωροθέτηση».



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Δηλώσεις δημάρχου Παγγαίου, για τον σταθμό διοδίων στον κόμβο Μουσθένης