BREAKING NEWS

Followers

Search

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ



Δυναμικό «παρών» έδωσε ο Δήμος Παγγαίου μέσα από την πρώτη επίσημη συμμετοχή του στην διεθνή τουριστική έκθεση της Σόφιας, “HOLIDAY & SPA EXPO 2013’’, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Σόφιας από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2013.

  Η εν λόγω συμμετοχή αποτέλεσε πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης δήμου Παγγαίου, ενώ στην αποστολή του δήμου Παγγαίου συμμετείχε ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλειος Ξουλόγης, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης δήμου Παγγαίου, Κρυσταλλία Παπανικολάου, εκπρόσωποι του δήμου, των τουριστικών καταλυμάτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην  ευρύτερη περιοχή, με ξεχωριστό περίπτερο πλησίον της αποστολής του ΕΟΤ.
 Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες η προσέλευση του κοινού καθώς και των τουριστικών παραγόντων ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική, γεγονός που έμπρακτα αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον της βουλγαρικής αγοράς για τον τομέα του τουρισμού και δη την ελληνική αγορά.
Οι επαφές με δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες, ενισχύθηκαν μέσω της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Γιώργος Γερομάρκος, στην οποία συμμετείχε η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής δήμου Παγγαίου, Κρυσταλλία Παπανικολάου. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ της γείτονος χώρας, ενημερώθηκαν μέσω της λεπτομερούς ανάλυσης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του δήμου Παγγαίου ενώ εκφράστηκε και η διάθεση από μέρους των δημοσιογράφων για περαιτέρω επαφή με την περιοχή του δήμου Παγγαίου.

 Σε δηλώσεις της η κ. Παπανικολάου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την πρώτη επίσημη συμμετοχή μας ως δήμος Παγγαίου στην τουριστική έκθεση της Σόφιας. Αναπτύξαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τους επαγγελματίες του δήμου Παγγαίου που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο. Οι επαφές μας με φορείς της Βουλγαρίας, ήταν εξίσου θετικές, ενώ εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, να επισκεφθούν άμεσα την περιοχή μας ώστε να ενδυναμωθεί η επισκεψιμότητα τουριστών από τη γείτονα χώρα»
 Εξίσου θετική και η επαφή των επαγγελματιών του δήμου Παγγαίου με τους αρμόδιους φορείς:«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε της πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου και κατ΄επέκταση τον δήμο Παγγαίου για την άριστη συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης της Σόφιας, εισπράττοντας ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα για την προβολή του τόπου», τόνισαν μεταξύ άλλων.
Να σημειωθεί, ότι ο δήμος Παγγαίου θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης με τον δήμο Καβάλας στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί από τις 21 έως 24 Φεβρουαρίου στην πρωτεύουσα της Σερβίας.
Η έκθεση θα περιλαμβάνει εκπροσώπους από  τους  εθνικούς και περιφερειακούς  τουριστικούς οργανισμούς, tour  operators, ταξιδιωτικά γραφεία, συλλόγους και άλλους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας. Η ΔΕΘ Βελιγραδίου, σύμφωνα με στοιχεία, είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους της στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Ευρώπη, η οποία λαμβάνει χώρα εδώ και 30 χρόνια και πληροί τα διεθνή πρότυπα των επιχειρήσεων, δημιουργώντας καλές σχέσεις με τους εκθέτες, προσελκύοντας πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο.



nanomag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.


0 thoughts on “Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ